Til innhold

Tre prosjekter, tre biler, tre formål

Publisert: 18.01.2023

Aktiviteten hos Paltek er på topp nå på nyåret. Vi har mange kranbiler under bygging, og ordrebøkene våre er fulle. Imidlertid tar vi på oss nye oppdrag, da vi enda kan tøye kapasiteten.

Når det gjelder verkstedsvogner har Paltek mange nye bygg i ankomst i månedene fremover. I disse dager har vi biler under bygging som viser bredden i vår servicebilproduksjon, noe du kan lese om i de følgende avsnittene.

Rental.one

Rental.one har en 7 år gammel servicevogn som nå får nytt chassis. I tillegg til nytt chassis fra MAN, er denne oppgradert med  kran montert på skid. Skapet blir også oppgradert med ny folie fra Kellys, og bilen blir riktig flott når alt er ferdig. Skapet, som er hovedinvesteringen i en servicevogn, flyttes fra chassis til chassis, noe som er med på å pulverisere utgiftene over tid. Vårt eldste verkstedskap som er i bruk i dag, er nå 22 år gammelt, på sitt fjerde chassis, noe som understreker kvaliteten på produktene vi leverer.

Rental.one
Brandsøy Maskin

Neste bil er en MB Actros med et verkstedskap som er 7,5m langt. Denne bilen bygger vi for Brandsøy Maskin. Det er nesten ingen grenser for hva denne bilen skal ha av utstyr. Stor hydraulikkbenk, dreiebenk med fres, stor lysmast, PC 2700 kran på hydraulisk utskyvbar skid, slangepresse med bakkesett, hydraulikkgenerator på 21kw, omfattende innredning, og mye, mye mer.

Brandsøy Maskin
Gaaren Service

Den tredje bilen er en MAN TGL8 7,5t med sovehytte. Bilen utstyres med standard serviceskap, kran på hydraulisk utskyvbar skid, omfattende innredning og stor litium powerbank med 8kw Victronanlegg. Det som er helt spesielt med denne er at den er utstyrt med Mähler brøyteplate, verdens eneste 7,5t bil med slikt utstyr. Vi bygger denne for Gaaren Service AS som skal reparere og teste ploger. Bilen blir således utstyrt med nødvendig hydraulikk, strøm og impulser for å teste spredere og ploger.

Gaaren Service AS

Disse 3 bilene visualiserer på en god måte bredden i det vi bygger av servicebiler, og viser at vi tilpasser våre bygg helt etter våre kunders ønsker og, til dels, spesielle behov.

Mer informasjon om disse bilene kommer.

Ta kontakt med Hans Stangeland på telefon (+47 455 02 407) eller mail (hans@paltek.no) for et uforpliktende tilbud på DITT fremtidige rullende verksted!

Del på:

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter og tilbud

Få våre aller beste tilbud rett i innboksen!