Til innhold

VERKSTEDVOGN TIL RSG MASKINTEKNIKK

Verkstedvogn

RSG Maskinteknikk har nå fått overlevert sin nye servicebil. Denne gangen er det Adam som får en vesentlig enklere hverdag. Selve chassiset er en brukt MAN som VMS i Stavanger har hatt i 10 år. Dette er nå oppgradert til å bli en strøken bil, med helt nytt påbygg som er spekket med utsyr.

Her finner en kran på utskyvbar rampe, StoreVan bilinnredning, høytrykksvasker, spilloljesystem, 8KW Lithium batterianlegg med solcellepanel på taket. Anlegget lades også når bilen kjøres eller står til landstrøm. Videre er det også slangepresse med bakkesett, komplett verktøy, med mer.

Våre påbygg er laget for å kunne flyttes fra chassis til chassis. Når skapet som sto på denne bilen ble flyttet til nytt chassis, var det kjekt å ha en kunde som kunne se fornuft i å benytte det brukte chassiset til et nytt påbygg.

RSG Maskinteknikk viser at nytenking gir fordeler, både økonomisk og praktisk. I tillegg sparer en miljøet ved ikke å kjøpe nytt hver gang. Samtidig gir dette en tidsfordel ved at en slipper å vente lenge på nytt chassis.

Vi takker RSG Maskinteknikk for nok et oppdrag, og ønsker Adam glade og effektive dager fremover.

Ta kontakt med Hans Stangeland på telefon (+47 455 02 407) eller mail (hans@paltek.no) for et uforpliktende tilbud på DITT fremtidige rullende verksted!

Del på:

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter og tilbud

Få våre aller beste tilbud rett i innboksen!